top of page

Vormgeving & Design

Jouw idee is altijd het beste idee...

Het is de kunst om met het ontwerp de juiste uitstraling van jouw product of dienst te creëren. Een beleving die precies past bij jouw organisatie.

Logo, website of belettering... Alles om ons heen is vormgegeven. Om het duidelijker te maken, meer op te laten vallen of gewoon omdat het mooi is.

De eerste indruk is bepalend voor wat je over wilt brengen, het beeld dat je neer wilt zetten van jouw organisatie. Dat moet meteen goed zijn. Een passend ontwerp is daarvoor de basis!  Vorm, kleur en uitvoering, het zijn allemaal factoren die bijdragen aan het overall beeld waarmee je je weet te onderscheiden van je concurrenten.

Hoe werkt het grafisch design proces?


Grafische vormgeving is een vak apart dat creativiteit vereist. Door jouw input krijgt de vormgever voldoende informatie voor nieuwe ideeën. Deze ideeën worden uitgewerkt in verschillende grafische concepten. De concepten worden aan je getoond en met je besproken. Concepten zijn nooit definitief, ze zijn bedoeld om de richting aan te geven en worden in verschillende fases verder uitgewerkt. Het grafisch design proces is dan ook een samenwerking. Deze samenwerking kan zonder problemen geheel via internet en telefonisch contact verlopen. 

 

Bekijk voorbeelden in de portfolio en lees referenties.

Wil je je huisstijl vernieuwen, een logo laten maken, of heb je een andere bijzondere wens, als je iets bijzonders zoekt, dan ben je bij mij op het juiste adres, en samen met jouw werk ik jouw idee tot in de puntjes uit.

LOGOPAKKET € 199,-

 • Ontwerpen logo

 • 3 verschillende logo voorstellen

 • Maximaal 3 correctierondes

 • Uitleveren digitaal bestand per mail

 • JPG, TIFF, EPS, AI, PDF of ander gewenst format

Veel (startende) ondernemers bezuinigen op de huisstijl en het ontwerpen van een logo. "Een logo ontwerpen kan ik zelf", zegt men vaak. Maar het hebben van de juiste ontwerp software maakt mensen nog geen ontwerper. Logo's moeten voldoen aan bepaalde richtlijnen voor onder andere drukwerk, formaat en resolutie.
Een logo maakt onderdeel uit van de gehele huisstijl. Uw logo komt immers terug op uw briefpapier, enveloppen, website etc. Het is daarom heel belangrijk om dit alles op elkaar af te stemmen. Zonder huisstijl is het moeilijk een logo te ontwerpen, zonder logo is het moeilijk een huisstijl te ontwerpen. Wij adviseren klanten dan ook om in één keer zowel een logo als een huisstijl te laten ontwerpen. Dan heeft u voor jaren een consistente uitstraling naar uw klanten. Het ontwerpen van een logo en huisstijl vergt slechts een investering van € 375,-.

Flyer ontwerp

  • Altijd een uniek flyer ontwerp..voor als het echt opvallen moet!

  • Vooraf weet je wat de kosten zijn

  • Verschillende aanpassingsrondes

  • Binnen 3 dagen een ontwerp onder ogen

  • Flyers kunnen ook gedrukt worden

Formaten:

- Flyer formaat Din lang  - € 99,-

- Flyer formaat A7         - € 49,-

- Flyer formaat A6         - € 99,-

- Flyer formaat A5         - € 149,-

- Flyer formaat A4         - € 195,-

 

flyers
bottom of page