top of page

Reclame

iSticker is de online drukkerij met 5-sterren service. Bekijk direct alle mogelijkheden. Beste drukwerk prijzen met gratis verzending en spoedleveringen op locatie. Persoonlijk advies. Vast contactpersoon. Gratis bestandscontrole.

24-uurs levering.

tasjes.png

Bedrukte tasjes

Geef je verpakkingen een upgraden met bedrukte papieren tassen. Gepersonaliseerde verpakkingen bieden een verzorgde, uniforme uitstraling en maken het gemakkelijk voor mensen om te zien waar je klanten gewinkeld hebben.

Bestel ze hier.

banners.png

Roll-up banners en displays

Door roll-up banners te bestellen, bespaar je tijd en geld op beurzen, conferenties en winkelevenementen. Ze zijn voorzien van een voor gemonteerde aluminium voet, frame, spandoek en hoes: alles wat je nodig hebt om in een paar minuten een opvallende, vrijstaande display neer te zetten.

vlag.jpg

Vlaggen

Probeer je op te vallen in een drukke straat of op een beurs? Bedrukte vlaggen weten de aandacht te trekken op commerciële bedrijven, beursstands en evenementententen. Ze zijn ook zeer effectief in goed zichtbare marketing om de naam, het logo en de kleuren van je bedrijf onder de aandacht te brengen van voetgangers en automobilisten.

sticker rol.jpg

Stickers op rol

Til je branding naar een hoger niveau met professionele stickers voor gebruik in grote aantallen.Op zoek naar een simpele manier om een professionele, uniforme look te creëren voor tassen, dozen, potten, flessen en meer? Onze bedrukte stickers op rol zijn een goede keuze voor bedrijven die werken met grote voorraden. Alles in één: ze zijn hoogwaardig, gemakkelijk en voordelig.

kop.jpg

Bedrukte mokken

Een geschenk voor iedereen.
Of je nu een attent geschenk voor de feestdagen of een verjaardag zoekt, bedrukte mokken met foto zijn perfect voor iedereen op je lijst. De betaalbare mokken met foto zijn gemakkelijk te bewerken tot ideale geschenken voor familie, vrienden of collega's.

magazines.jpg

Flyers en folders

Heb je veel te vertellen, maar weinig tijd om het over te brengen? Overweeg dan eens om brochures en folders te ontwerpen. Door het handige formaat kun je klanten alle informatie geven die ze nodig hebben: je menu, de diensten die je aanbiedt, contactinformatie en nog veel meer. We bieden een ruime keuze aan opmaakopties, prachtige papiersoorten en doorzichtige houders, zodat je eenvoudig een stijlvolle flyer of brochure kunt maken die het verhaal van jouw bedrijf vertelt.

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar!

 

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

isticker manon
bottom of page