top of page

Wallprints & Muurstickers

Foto op de muur.jpg

Full color fotowand

Ruimtes krijgen een andere dimensie, de werkplek van uw medewerkers fleurt op of u creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. U hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze muurprints en fotowanden zijn de beste full color sfeerbepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in uw ruimte. Omdat iedere muur of wand anders is wordt elke muurprint op maat gemaakt.

We werken met hoogwaardig vinyl. Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Wallprints kunnen echt tegen een stootje en zijn vrijwel overal toepasbaar.

wallprints.jpg

Tot wel XXL Wallprints

Geef uw interieur, winkel, restaurant, kantoor, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling met onze full color muurprints, de enige limiet is het formaat van de muur.

Wallprints, soms ook muurprints of muurstickers genoemd, bieden de mogelijkheid om uw ruimte een geheel eigen signatuur te geven. De wallprint is een uniek product waarbij wij uw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig structuurvinyl. Met onze wallprints zijn de mogelijkheden eindeloos! 

Wallprints zijn voor iedereen maatwerk, voor informatie over de prijs, mail ons de maat van uw muur en uw woonplaats.

Wij mailen u dan een vrijblijvende offerte toe! manon@isticker.nl

Wallprint Petten.jpg
wallprint boho schagen.jpg
wallprint schagen.jpg
wallprint mandala schagen
wallprint schagen.jpg
wallprint schagen.jpg
bottom of page