top of page
serre.jpg

Zandstraalfolie

   Prijs uni vanaf  € 29,95 

zandstraalolie geplot.jpg

   Prijs geplot vanaf  € 34,95 

   Prijs geprint vanaf  € 49,95 

 

Met zandstraalfolie / etch folie op je ramen houd je ongewenste inkijk tegen. Gezandstraald raamfolie is folie met een voelbare korrel. Het lijken transparante zandkorrels die egaal op een folie zijn gespoten. Het zandstraalfolie laat licht door. Kleuren en contouren zie je slechts op enkele centimeters afstand, sta je verder van het folie vandaan dan kun je er vrijwel niets doorheen zien. Het is een veel voorkomend folie dat je ook vaak bij tandarts en dokters praktijken ziet. Het is een ideale privacyfolie dat er ook nog eens elegant uitziet.

 

Ideaal te gebruiken voor de voordeur en hal, het keukenraam, grotere raampartijen, wachtkamers, spreekruimtes, kantoor afscheidingen en raambelettering. De folie zelf heeft al een luxe uitstraling maar met een print zoals logo’s, teksten of patronen maak je jouw project uniek, bijna ieder patroon of plaatje is mogelijk. Wij werken met professionele kwaliteit zandstraalfolie.

                                                                                                  

Het betreft hier maatwerk, uw prijs zal worden berekend afhankelijk van uw afmeting en wensen.

Stuur een email met daarin een foto van het raam, de afmeting van het raam en je wens naar manon@isticker.nl voor een prijsopgave.

Gratis montage op afspraak in de regio Alkmaar. Buiten de regio € 34,95 montage kosten. Boek nu online uw afspraak voor plaatsing.

                                                                               

​Omschrijving:                                      Zelfklevend vinyl met zandstraal-effect

Materiaal:                                          PVC folie

Lijmlaag:                                            Transparant

Montage:                                           Nat plakken

Ondergrond:                                       Vlak

Toepassing:                                        Glazen wanden, deuren en ramen

Indoor / outdoor:                                Indoor en outdoor

one-way-vision-sticker-

One way vision

one-way-vision.jpg

ONE WAY VISION

Een speciaal soort raamfolie is One Way Vision. Dit is geperforeerde folie die wordt gebruikt voor reclame uitingen waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. Vaak wordt deze folie toegepast op bedrijfspanden en ramen van bussen en andere voertuigen.

 

One way vision folie is een raamfolie met gaatjes in de verhouding 60% dicht en 40% gaatjes. Dit betekend dat de geperforeerde folie voor 60% bedrukt kan worden. De zijde die bedrukt wordt is wit en de lijmlaag aan de andere zijde is zwart.

De folie wordt aan de buitenzijde geplakt, omdat het aan die zijde het licht intenser is dan binnen. Daarna zorgen onze ogen voor het trucje om door de folie heen te kunnen kijken. De zwarte lijmlaag doet het licht dat door de gaatjes komt nog helderder lijken en dit heldere licht is nu precies waar onze ogen zich op concentreren. Door deze werking van het menselijke oog kijken we dwars door de folie heen.

Aan de buitenzijde werkt het eigenlijk net zo. Ons oog richt zich op de heldere kleuren, zodat de opdruk er als één egaal geheel uitziet.

De one way vision folie heeft een maximale print breedte van 148 cm. De rollen zijn 50 meter lang. Dit betekent dat bijvoorbeeld een oppervlakte van 150 x 150 cm uit 2 delen bestaat. Omdat de raamfolie met gaatjes in principe altijd aan de buitenzijde geplakt wordt betekent dit automatisch dat de folie geschikt is voor een buitentoepassing.

 

Materiaal                             Witte polymeer folie dat voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat

Brandcertificaat                     Nee

Bedrukking                           Solvent

Maximale printbreedte           148 cm

Lijmlaag                               Tot 6 maanden verwijderbaar

Kleur lijmlaag                        Zwart

Plakinstructie                         Droog plakken

Laminaat                              Glans

Levensduur                           12 maanden

 

Clear view folie

clearview.png
clear view.jpg

Clear View folie is een transparante glanzende hoogwaardige gegoten printfolie voor glastoepassingen, zoals panelen, deuren, wanden of voertuigen. Deze glasheldere printfolie kan geprint worden met full colour en witte inkt. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een zandstraal effect.

CREËER EEN GLASHELDERE BOODSCHAP

Clearview is een mooie printbare helder glasfolie. Door de plaklaag plakt het eenvoudig op ramen, spiegels of andere gladde en vetvrije objecten. Omdat de glasfolie zeer transparant en te bedrukken is, biedt het veel toepassingsmogelijkheden. Glastoepassingen worden steeds populairder voor retail-, interieurdecoratie– en voertuigtoepassingen. De onbedrukte delen van de folie blijven helder en daarom is Clearview folie zeer geschikt voor etalage beletteringen. Maar ook bv het afscheiden van ruimtes waarbij een gedeelte van de folie bedrukt is en daardoor privacy biedt. Iedere mogelijke zwart-wit of full colour afbeelding kan op glasfolie geprint worden. Er is ook de mogelijkheid om uw beeld aan 2 zijden zichtbaar te laten zijn, door er een witte laag tussen te printen.

Helder glasfolie wordt in banen van maximaal 150 cm breed geprint en naast elkaar aangebracht. Voor het plakken van de glasfolie hebben wij ervaren mensen in dienst.

De meeste glasfolies zijn voorzien van een krasvaste coating zodat de folie niet beschadigt wanneer ramen of deuren worden gewassen. Dit materiaal verkleurt niet in zonlicht. Bovendien is de glasfolie gemakkelijk te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.

Tip: het materiaal mag dan zeer transparant zijn, we raden wel aan om een ontwerp voor het gehele oppervlakte te maken. Als je alleen een ontwerp voor een deel van een oppervlakte maakt, zijn de randen van het folie zichtbaar.

Voordelen helder glasfolie- Clear view:

  • Voor binnen en buiten gebruik.

  • Glashelder

  • Voor langdurige toepassingen.

  • Mat of glans.

  • Elk gewenst formaat.

Materiaal                                         Gegoten folie

Brandcertificaat                                 B1

Bedrukking                                       Solvent print

Maximale printbreedte                       148 cm. Bij witprint is de maximale printbreedte 146 cm.

Lijmlaag                                           Verwijderbaar

Kleur lijmlaag                                    Transparant

Montage temperatuur                          > 10 °C

Plakinstructie                                     Nat plakken

Laminaat                                          Clearview laminaat

Garantie binnen                                84 maanden. Zonder laminaat is dit 60 maanden.

Garantie buiten                                 48 maanden. Zonder laminaat is dit 36 maanden.

Garantie voertuigen                           60 maanden

bottom of page