serre.jpg

Zandstraalfolie

 

Met zandstraalfolie / etch folie op je ramen houd je ongewenste inkijk tegen. Gezandstraald raamfolie is folie met een voelbare korrel. Het lijken transparante zandkorrels die egaal op een folie zijn gespoten. Het zandstraalfolie laat licht door. Kleuren en contouren zie je slechts op enkele centimeters afstand, sta je verder van het folie vandaan dan kun je er vrijwel niets doorheen zien. Het is een veel voorkomend folie dat je ook vaak bij tandarts en dokters praktijken ziet. Het is een ideale privacyfolie dat er ook nog eens elegant uitziet.

 

Ideaal te gebruiken voor de voordeur en hal, het keukenraam, grotere raampartijen, wachtkamers, spreekruimtes, kantoor afscheidingen en raambelettering. De folie zelf heeft al een luxe uitstraling maar met een print zoals logo’s, teksten of patronen maak je jouw project uniek, bijna ieder patroon of plaatje is mogelijk. Wij werken met professionele kwaliteit zandstraalfolie.

                                                                                                  

Het betreft hier maatwerk, uw prijs zal worden berekend afhankelijk van uw afmeting en wensen.

Stuur een email met daarin een foto van het raam, de afmeting van het raam en je wens naar manon@isticker.nl voor een prijsopgave.

Kijk ook op www.zandstraalfolie.eu

                                                                               

One way vision

 

One way vision folie is raamfolie waarbij men niet van buiten niet naar binnen kan kijken. Maar wel van binnen naar buiten! Normaal gesproken wordt dit raamfolie alleen voor professioneel gebruik aangeboden. Maar omdat het plakken heel makkelijk gaat, en wij hier heel veel vraag naar hebben, bieden wij nu ook voor particulieren, professioneel one way vision glasfolie aan. Dit is een mooi dik folie dat ook nog eens heel makkelijk op de ramen aan te brengen is. 
Dit glasfolie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden. Retourneren is daarom ook niet mogelijk. We hebben geprobeerd de afbeeldingen zo goed mogelijk met de werkelijkheid te laten overkomen. Echter, kleuren kunnen altijd iets afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet. Twijfel je over de kleur, ben je benieuwd naar de doorkijk, de dikte of kwaliteit van het statische zonwerende raamfolie? Vraag dan eerst een proefstaaltje aan! Dit voorkomt teleurstellingen. Voor een proefstaaltje betaal je € 1,75 en de verzending is gratis!

Het folie wordt onbedrukt geleverd! Dat wil zeggen dat de buitenkant van het folie wit met kleine gaatjes is. Wil je een print op dit folie hebben? Dan kunnen wij daar voor zorgen! Echter moet je dan zelf een bestand op maat aanleveren en worden er bijkomende kosten voor printwerk gerekend.

Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Eén van deze wetten houdt in dat het oog de neiging heeft heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. Wanneer een One Way Vision graphic is geprint en aangebracht op een raam, is deze opgebouwd uit meerdere kleuren en geprint op de witte zijde van het vinyl. De gaatjes bevatten geen inkt en lijken hierdoor donker. Als je aan de buitenzijde kijkt zal het oog zich vooral focussen op de heldere kleuren en ziet de print daardoor als een solide vinyl. De binnenzijde van het vinyl is juist zwart van kleur en wordt daarom genegeerd als het oog zich focust op de heldere kleuren van de buitenwereld. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen. Houd er rekening mee dat prints op One way vision folie er vaak minder krachtig uitzien doordat de folie voor 40% uit gaatjes bestaat.

Clear view folie

Clear view folie is een glasheldere gegoten pvc folie. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen op glas, zoals panelen, deuren, wanden, en voertuigen. Ideaal voor etalages! Het gebruik van Clear View folie maakt het mogelijk om ramen van elk soort beeld of design te voorzien zonder de noodzaak om folie contour te snijden om goed doorzicht te behouden, de folie is zo goed als glashelder. Clear View folie is gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen.

 

  • Heldere zelfklevende glasfolie van 3M™

  • Het is net glas, alleen een echte kenner ziet het verschil

  • Lange levensduur en geschikt voor permanente signing

De perfecte lichtbakfolie

Translucent folie (doorschijnende folie) is ideaal voor lichtreclametoepassingen zoals lichtbakken en andere toepassingen waar licht door moet schijnen.

De folie is ontwikkelt om lichtreclame meer helderheid te geven, zonder het toevoegen van extra (LED) verlichting. Deze folies zijn zowel bij daglicht als in het donker, wanneer deze folies worden belicht, goed zichtbaar.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Translucent folie

UV folie

Met UV-Block geen verkleuring in het verschiet

Zonder ramen heeft een etalage weinig effect. Zonder daglicht is een aangenaam werkklimaat haast onmogelijk. De minder prettige aspecten van de zon worden dan graag voor lief genomen. Ultraviolette straling in het licht bijvoorbeeld is voor meer dan 90% verantwoordelijk voor verkleuring van de materialen.

Wat is UV raamfolie?

UV raamfolie is een heldere folie voor op de ramen. In UV raamfolie zijn metalen deeltjes verwerkt. Deze haarfijne metalen deeltjes zorgen voor een reflecterend en weerkaatsend effect tegen UV straling. Ook houden de metalen deeltjes in de folie warmte tegen. Zonlicht wordt voor een groot deel echter doorgelaten waardoor u voldoende licht binnen krijgt.
Uw interieur is door UV licht onderhevig aan verkleuring. Onze speciale UV raamfolie is de oplossing om verkleuring van uw interieur tegen te gaan.

De werking van UV raamfolie

UV folie voor op de ramen wordt geproduceerd van transparante lagen flinterdun polyester. Tussen deze polysterlagen zijn lagen met metalen deeltjes verwerkt. Deze metalen deeltjes zorgen voor een reflectering van UV straling. UV raamfolie werkt daarom als een filter tegen dit enorm schadelijke licht. Zonlicht wordt doorgelaten maar de warmte en de schadelijke straling van de zon wordt geblokkeerd.
De lichtinval blijft echter gewaarborgd maar zonder UV-straling en de warmte.

Energiebesparend
Tenslotte bespaart UV-Block film op energieverbruik als uw woning of bedrijf is voorzien van airconditioning. De ramen zijn immers beter geïsoleerd, waardoor de kosten van interne klimaatbeheersing drastisch worden verminderd.

De SUN-GARD® en MADICO® Architectural serie zijn zelfklevende zonwerende folies voor op gebouwen. De ZTA- of LTA- waarde van een glassoort zegt iets over de zontoelating of lichttoelating van glas. Bij ramen op het zuiden wil je voorkomen dat deze teveel opwarmen in de zomer. Je kunt dan folie met een lagere ZTA-waarde nemen. Dit houdt in dat het glas minder zonnestraling of zonnewarmte toelaat en deze zoveel mogelijk weerkaatst. Folie met een lage LTA-waarde laat ook minder licht toe. Dit is te vergelijken met getinte ramen in een auto. Je hebt iets meer privacy maar ook minder licht. Een hoge LTA-waarde betekent meer licht en en lage ZTA-waarde betekent minder opwarming door de zon. Een bijkomend voordeel is de verbeterde isolerende werking. Op extreem warme dagen is er minder koeling binnen nodig en in de winter wordt de warmte beter vastgehouden.


  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon