zandstraalfolie waarland.jpg

Zandstraalfolie

 

Zandstraalfolie of glassetched-folie is een matte, melkachtige, grijze raamfolie. Het folie wordt voornamelijk gebruik voor ruimtes waarbij de lichtinval intact dient te blijven, maar tegelijkertijd een zekere privacy geeft.

 

Ideaal te gebruiken voor de voordeur en hal, het keukenraam, grotere raampartijen, wachtkamers, spreekruimtes, kantoor afscheidingen en raambelettering. De folie zelf heeft al een chique uitstraling maar met een fullcolour print zoals een logo, tekst of mooi patroon maakt u uw project bijzonder en uniek, bijna ieder patroon of plaatje is mogelijk. Wij werken met professionele kwaliteit zandstraalfolie in verschillende soorten tinten..

                                                                                                  

Het betreft hier maatwerk, uw prijs zal worden berekend afhankelijk van uw afmeting en wensen.

Stuur een email met daarin een foto van het raam, de afmeting van het raam en uw wens naar manon@isticker.nl voor een prijsopgave.

Kijk ook op www.zandstraalfolie.eu

                                                                               

 
Zandstraalfolie Heiloo.jpg
Zandstraalfolie Alkmaar.jpg
zandstraalfolie heerhugowaard.jpg
zandstraalfolie heerhugowaard.jpg
zandstraalfolie waarland.jpg
zandstraalfolie beverwijk
zandstraalfolie noord-scharwoude.jpg
zandstraalfolie.jpg
zandstraalfolie vroonermeer.jpg
one-way-vision-sticker-material-
 
onewayvision1.jpg

One way vision

 

One way vision is uit het assortiment. Wij bieden dit niet aan. 

One way vision folie is een geperforeerde raamfolie ( met allemaal kleine gaatjes ) waarbij u niet van buiten naar binnen kan kijken. Maar wel van binnen naar buiten!

Bent u enthousiast geraakt over raamfolie? En u denkt nu ‘dat wil ik ook!’ Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden. Heeft u een leuk project? We gaan graag voor u aan de slag!

one-way-vision-2.jpg
clearview schagen.jpg
 
clear view.jpg

Clear view folie

Clear view folie is een glasheldere gegoten pvc folie. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen op glas, zoals panelen, deuren, wanden, en voertuigen. Ideaal voor etalages! Het gebruik van Clear View folie maakt het mogelijk om ramen van elk soort beeld of design te voorzien zonder de noodzaak om folie contour te snijden om goed doorzicht te behouden, de folie is zo goed als glashelder. Clear View folie is gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen.

 

  • Heldere zelfklevende glasfolie van 3M™

  • Het is net glas, alleen een echte kenner ziet het verschil

  • Lange levensduur en geschikt voor permanente signing

translucent folie warmenhuizen.jpg

De perfecte lichtbakfolie

Translucent folie (doorschijnende folie) is ideaal voor lichtreclametoepassingen zoals lichtbakken en andere toepassingen waar licht door moet schijnen.

De folie is ontwikkelt om lichtreclame meer helderheid te geven, zonder het toevoegen van extra (LED) verlichting. Deze folies zijn zowel bij daglicht als in het donker, wanneer deze folies worden belicht, goed zichtbaar.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Translucent folie

translucent.jpeg
translucent.jpg
106256596_967217563726879_96754327017381
 
uv folie castricum.jpg

UV folie

Met UV-Block geen verkleuring in het verschiet

Zonder ramen heeft een etalage weinig effect. Zonder daglicht is een aangenaam werkklimaat haast onmogelijk. De minder prettige aspecten van de zon worden dan graag voor lief genomen. Ultraviolette straling in het licht bijvoorbeeld is voor meer dan 90% verantwoordelijk voor verkleuring van de materialen.

Wat is UV raamfolie?

UV raamfolie is een heldere folie voor op de ramen. In UV raamfolie zijn metalen deeltjes verwerkt. Deze haarfijne metalen deeltjes zorgen voor een reflecterend en weerkaatsend effect tegen UV straling. Ook houden de metalen deeltjes in de folie warmte tegen. Zonlicht wordt voor een groot deel echter doorgelaten waardoor u voldoende licht binnen krijgt.
Uw interieur is door UV licht onderhevig aan verkleuring. Onze speciale UV raamfolie is de oplossing om verkleuring van uw interieur tegen te gaan.

De werking van UV raamfolie

UV folie voor op de ramen wordt geproduceerd van transparante lagen flinterdun polyester. Tussen deze polysterlagen zijn lagen met metalen deeltjes verwerkt. Deze metalen deeltjes zorgen voor een reflectering van UV straling. UV raamfolie werkt daarom als een filter tegen dit enorm schadelijke licht. Zonlicht wordt doorgelaten maar de warmte en de schadelijke straling van de zon wordt geblokkeerd.
De lichtinval blijft echter gewaarborgd maar zonder UV-straling en de warmte.

Energiebesparend
Tenslotte bespaart UV-Block film op energieverbruik als uw woning of bedrijf is voorzien van airconditioning. De ramen zijn immers beter geïsoleerd, waardoor de kosten van interne klimaatbeheersing drastisch worden verminderd.

De SUN-GARD® en MADICO® Architectural serie zijn zelfklevende zonwerende folies voor op gebouwen. De ZTA- of LTA- waarde van een glassoort zegt iets over de zontoelating of lichttoelating van glas. Bij ramen op het zuiden wil je voorkomen dat deze teveel opwarmen in de zomer. Je kunt dan folie met een lagere ZTA-waarde nemen. Dit houdt in dat het glas minder zonnestraling of zonnewarmte toelaat en deze zoveel mogelijk weerkaatst. Folie met een lage LTA-waarde laat ook minder licht toe. Dit is te vergelijken met getinte ramen in een auto. Je hebt iets meer privacy maar ook minder licht. Een hoge LTA-waarde betekent meer licht en en lage ZTA-waarde betekent minder opwarming door de zon. Een bijkomend voordeel is de verbeterde isolerende werking. Op extreem warme dagen is er minder koeling binnen nodig en in de winter wordt de warmte beter vastgehouden.


  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon