One way vision

Zorg voor optimale pricavy met one way vision folie. Raamfolie waarbij men niet bij jou naar binnen kan kijken, maar waarbij jij wel gewoon naar buiten kunt kijken.

- Niet naar binnen kijken, wel naar buiten
- Toepasbaar op gladde en vetvrije ramen
- Breedte: 137cm 
- Lengte: Vanaf 0,5 meter tot 50 meter (een rol raamfolie)
- Prijs: € 20,- excl. 21 % btw per halve meter onbeprint

- Prijs: € 44,50,- excl. 21% btw per halve meter fullcolour print
- Folie is dik, stevig en duurzaam
- Wit, glans, polymeer gekalanderd, 40% transparantie
- Perforatie grootte  diameter 1.6 mm
- Toepassing: buiten plakken (het effect werkt niet voor inpandige ramen)

 

One way vision folie is raamfolie waarbij men niet van buiten niet naar binnen kan kijken. Maar wel van binnen naar buiten! Normaal gesproken wordt dit raamfolie alleen voor professioneel gebruik aangeboden. Maar omdat het plakken heel makkelijk gaat, en wij hier heel veel vraag naar hebben, bieden wij nu ook voor particulieren, professioneel one way vision glasfolie aan. Dit is een mooi dik folie dat ook nog eens heel makkelijk op de ramen aan te brengen is. Heb je HR++glas? Vraag dan eerst bij jouw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van one way vision raamfolie. Dit in verband met eventuele thermische breuken!

Dit glasfolie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden. Retourneren is daarom ook niet mogelijk. We hebben geprobeerd de afbeeldingen zo goed mogelijk met de werkelijkheid te laten overkomen. Echter, kleuren kunnen altijd iets afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet. Twijfel je over de kleur, ben je benieuwd naar de doorkijk, de dikte of kwaliteit van het statische zonwerende raamfolie? Vraag dan eerst een proefstaaltje aan! Dit voorkomt teleurstellingen. Voor een proefstaaltje betaal je € 1,75 en de verzending is gratis!

Het folie wordt onbedrukt geleverd! Dat wil zeggen dat de buitenkant van het folie wit met kleine gaatjes is. Wil je een print op dit folie hebben? Dan kunnen wij daar voor zorgen! Echter moet je dan zelf een bestand op maat aanleveren en worden er bijkomende kosten voor printwerk gerekend.

Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Eén van deze wetten houdt in dat het oog de neiging heeft heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. Wanneer een One Way Vision graphic is geprint en aangebracht op een raam, is deze opgebouwd uit meerdere kleuren en geprint op de witte zijde van het vinyl. De gaatjes bevatten geen inkt en lijken hierdoor donker. Als je aan de buitenzijde kijkt zal het oog zich vooral focussen op de heldere kleuren en ziet de print daardoor als een solide vinyl. De binnenzijde van het vinyl is juist zwart van kleur en wordt daarom genegeerd als het oog zich focust op de heldere kleuren van de buitenwereld. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen. Houd er rekening mee dat prints op One way vision folie er vaak minder krachtig uitzien doordat de folie voor 40% uit gaatjes bestaat.

Materiaal                               Witte polymeer folie dat voor 60% dicht is en voor 40% uit gaatjes bestaat

Brandcertificaat                       Nee

Bedrukking                             Solvent

Maximale printbreedte             137 cm

Lijmlaag                                 Tot 6 maanden verwijderbaar

Kleur lijmlaag                          Zwart

Plakinstructie                           Droog plakken

Laminaat                                Glans

Clear view folie

Clear view folie is een glasheldere gegoten pvc folie. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen op glas, zoals panelen, deuren, wanden, en voertuigen. Ideaal voor etalages! Het gebruik van Clear View folie maakt het mogelijk om ramen van elk soort beeld of design te voorzien zonder de noodzaak om folie contour te snijden om goed doorzicht te behouden, de folie is zo goed als glashelder. Clear View folie is gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen.

Materiaal:                      Printmedia gegoten, laminaten gegoten

Bedrukking                     Solvent

Maximale printbreedte     137cm

Lijmlaag                        Verwijderbaar

Kleur lijmlaag                 Ultra-transparant glans

Plakinstructie                   Droog plakken

Laminaat                        Glans

Levensduur                      7 jaar bij binnen toepassingen

Toepassing: binnen plakken

  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon