Plexiglas spatwand

Wil je een keuken die echt in het oog springt?

Dan zijn keuken achterwanden van plexiglas een echte aanrader! Een keuken is niet compleet zonder een mooie achterwand. Het is een finishing touch die de sfeer bepaalt en daarnaast is het heel handig! Een achterwand of spatwand beschermt je muur namelijk tegen vuil, opspattend vet en water.

 

Het gladde, glanzende oppervlak van plexiglas plaat geeft een hoogwaardige uitstraling en is gemakkelijk schoon te maken. Plexiglas is leverbaar in een groot aantal kleuren, dit biedt veel mogelijkheden bij het ontwerpen of restylen van een keuken. Kies voor 1 kleur of ga voor een mooie print.

Modern, elegant en stijlvol dit is hoe de plexiglas keuken achterwanden het beste worden omschreven. Plexiglas achterwanden worden vaak gebruikt ter bedekking van de muur in de keuken tussen het aanrecht en kasten om snel de uitstraling van uw keuken te verbeteren en de bescherming van uw muren tegen voedsel, water en algemene vetvlekken . Ze zijn licht, maar sterk en duurzaam, met een verbazingwekkende diepte van kleuren en een glanzend uiterlijk! Zeer eenvoudige en snelle montage, niet nodig om een specialist in te huren!

Plexiglas afdrukken kunnen direct op de muur bevestigd worden met een speciale niet-agressieve spiegellijm. Acryl glas achterwanden zijn niet aanbevolen voor veilig gebruik direct achter het gasfornuis. Wij adviseren enkel geprinte glazen keuken achterwanden voor achter gasfornuizen.

Prijs vanaf € 51,32 per m2 excl. 21% btw.

Voor meer informatie vul ons contactformulier in.

 

Keuken wrappen

 

De voordelen van plakken

- Look & feel van een nieuwe keuken, tegen scherpe tarieven en zonder zorgen

- Perfect schoon te houden

- Geen eindeloze verbouwingen in huis of al te veel rompslomp

- Volledige personalisatie, renovatie en modernisatie van uw keuken

- Een moderne, frisse en duurzame keuze met een prachtig resultaat!

De keuken is een belangrijk deel van uw huis. Door gebruik te maken van hoogwaardige folies knappen wij uw bestaande keuken compleet voor u op. Wij plakken (wrappen/ bekleden) uw keuken met de door u gekozen folie. Uiteraard geldt dit niet alleen voor uw kastdeurtjes, maar ook voor al uw ladefrontjes, sierlijsten, stootranden, zijkanten, kortom alle oppervlaktes die zichtbaar zijn.

Uitstekende kwaliteit

De gebruikte folies zijn van origine geproduceerd voor de (auto)reclamebranche en zijn dus van uitstekende kwaliteit. 

Heeft u een keuken waarvan de apparatuur nog goed is, maar waarvan de kastjes hopeloos verouderd zijn? Of past het uiterlijk van uw keuken niet bij uw smaak of interieur? Is de toplaag van uw keukenkastjes beschadigd of moet deze gemoderniseerd worden? Dan is plakken wellicht iets voor u! 

Prijs gemiddelde keuken vanaf € 899,- excl. 21% btw.

Bekijk hier het LG Interieur folie boek

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren wordt de werkwijze voor het plakken van uw keuken op uw wensen en uw persoonlijke omstandigheden afgestemd. De globale procedure is als volgt:

Graag ontvangen we vooraf beeldmateriaal of foto’s van de keuken in kwestie op manon@isticker.nl of via ons contactformulier. 

Wanneer de eerste prijsindicatie u aanspreekt is het daarna mogelijk een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen om een en ander te bespreken en de mogelijkheden, ook qua kleuren en materialen, te bekijken. We komen dan bij u langs om de keuken in te meten en ook een definitieve offerte op te maken. Een dergelijke afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos. Na akkoord kan er gelijk een datum ingepland worden voor de uitvoer van de werkzaamheden.

U heeft een keuken die in principe nog te goed is om te vervangen, maar waarvan de kleur en/of de uitstraling niet (meer) past bij uw huidige interieur of smaak.

U heeft net een ander huis gekocht of gehuurd en zit met een standaard keukenblok of een keuken in een stijl/kleur die vooral heel goed bij de vorige bewoner paste.

U wilt graag wat anders, want de keuken is u eigenlijk een doorn in het oog, niet meer van deze tijd, beschadigd of hopeloos verouderd. Wat zijn de opties? En wat zijn de voordelen van ‘plakken’?

Voor

Na

 
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon